Christel

 

Mit navn er Christel Krigger og er ejer af CK Dans. Denne sæson bliver den 5. sæson (og 10. år som underviser). Det er mig der er skoleindehaver og jeg glæder mig meget til at komme igang igen.

Jeg har uddannet mig indenfor Disco, Hip Hop, Jazz ballet, Ballet, Jitterbug og Rock´n´roll samt standarddanse. Hvert år tager jeg også på kurser for at blive bedre, men også for at få nye idéer.

Det er vigtigt for mig at ungerne er glade, men også at de prøver at gøre deres bedste. Jeg prøver at få det bedste frem i børnene og de voksne som jeg underviser, det kræver noget slid af eleverne, men forhåbentligt bliver de også glad for at danse.

For de mindste er det også vigtig for mig at vi får leget den rigtig teknik ind, så de har det sjovt imens de lære små danse eller nogle øvelser som vil gøre dem til bedre danser.

Jeg har undervist hos Silvia i Store Heddinge i en sæson. Desuden har jeg undervist rundt om på diverse danseskoler på sjælland de sidste 6år. Desuden har jeg fungeret som dommer ved danseturneringer, i forskellige danse stilarter.

.

Henriette Kinnerup

 

Mit navn er Henriette Kinnerup. Jeg underviser i orientalsk dans (også kaldet mavedans) på CK Dans.

Selv har jeg danset flere stilarter gennem årene. Jeg startede som 4-årig til dans og dansede standard og latindans indtil mine teenageår. De sidste år på konkurrenceniveau. Siden har jeg flirtet med alt fra Jitterbug til Jazz ballet, funk, disco og hip hop og har endda været cheerleader et år i USA, hvor jeg fik lejlighed til at kombinere dans med min anden store sportsinteresse nemlig springgymnastik.

Men mine største dansepassion er og bliver den orientalske dans, som jeg startede på at danse i København i 1998. Jeg blev grebet af de feminine bevægelser og det personlige udtryk, som der er plads til i denne danseart. Efter 5 sæsoner blev jeg udvalgt af min daværende instruktør Dud Muurmand til at opstarte et danseprojekt, som kombinerede dansen med teater/show. De næste år dansede jeg således professionelt i en dansetrup kaldet “Gypsy Mistique Dancers”, som bl.a. tager rundt og optræder i Europa. Selv nåede jeg at optræde i København, Berlin, Malmø, Stockholm og Oslo med truppen.

Efter en pause fra dansen, hvor jeg koncentrerede mig om mit dagjob og min familie, er jeg nu vendt tilbage til den orientalske dans og har fundet glæde ved at undervise. Det er en udfordring at undervisere elever, som niveaumæssigt ligger fra nybegyndere til de, der har flere års erfaring med dansen. Men det er en udfordring, som jeg nyder at tage på mig!

For mig er dans livsglæde, og jeg håber, at du vil komme og dele glæden på holdet med mig.